Skip to Store Area:

Storchebarn

SUGENDE STOF

Bambus og hamp suger super meget i forhold til, hvor lidt det fylder. Vil du bruge det blødeste stof, så er bambus et rigtig godt valg, bambus er super blødt og så er det naturligt antibakterielt.

Historien bag Zorb

Zorb stof, er et stof, der ikke er ret gammelt. Det blev udviklet i 2007, formålet med Zorb var at gøre bland andet stofbleer endnu bedre end de var i forvejen. Udvikleren bag Zorb havde en mission, missionen var at skabe et matraile, der kunne suge og holde endnu bedre på fugten end alle andre stoftyper vi kendte til. Missionen er lykkedes til fulde og siden dengang, er det bare gået en vej, og det er fremad. Der er blevet udviklet rigtig meget og der bliver stadig udviklet på Zorb.

Teknikken bag Zob

Ifølge producenten bag Zorb, er det oprindelige Zorb stof lavet af ikke-vævet mellemlægningsmatriale lavet af snoet cellose fibre fra bambus, bomuld, økologisk bomuld og polyester. Det kan suge 10 gange sin vægt på under 2 sekunder, og det suger 10 gange hurtigere end andre stofprodukter, som bambus, bomuld og hamp. To lag af den orginale Zorb kan erstatte 8 lag af flanel  og 6 lag af "French Terry" (French Terry er en blanding af Isoli og strikkemetoden “terry” som kendes fra f.eks. håndklæder), og 5 lag af fleece.

Udvikleren bag Zorb udtaler:

"Det er de specielle fibre, som er med til at sprede fugten ud, og den 3D struktur i Zorb stoffet, der i samarbejde gør Zorb produkterne ekstremt absorberende"

Den første Zorb blev lavet af ikke-vævet mellemlægnigsmatrialer, derfor skulle det lægges mellem to andre lag stof. Senere har de vidreudviklet Zorben, så der nu findes Zorb der er vandtæt (Zorb 4D), og Zorb der kan bruges alene, f.eks. Zorb 3D.

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side

Sorter faldende