Skip to Store Area:

Storchebarn

Velkommen til storchebarn

Her kan du blandt andet købe uld/silke, GOTS certificeret uld/silke, økologisk uld, stofbind, stof, knapper, knapmaskiner og meget andet spændende - til både mor og barn. Der sættes fokus på bæredygtighed og økologi, derfor er mange af produkterne økologiske og der vælges altid det miljøvenlige alternativ - hvis det er muligt.

For at skåne miljøet sendes der ikke fakturaer i papirform sammen med pakkerne, de sendes elektronisk til den mailadresse du opgiver ved bestilling. Ønskes de i papirform, så skriv det venligst i bestillingen. Skulle der opstå problemer med en vare, kan fakturaen altid findes i systemet. Derfor er der ingen grund til at bruge unødigt papir.

Varerne sendes som hovedregel i genanvendelige og miljøvenlige plastposer, som laves i polyethylen der består af vand og kulstof - alle varer afsendes hurtigst muligt efter modtaget betaling. Oftest samme dag eller næstkomne hverdag, desværre kan der i perioder forekomme ekstra travlhed, som gør at afsendelse af varerne bliver forsinket. Haster din bestilling rigtig meget så skriv det - så finder vi også en løsning på det.

Skulle du mod forventning ikke modtage din bestilling dagen efter at du har fået mail om at den er afsendt, så kontakt mig hurtigst muligt. Det kan forekomme at forsendelser bliver væk i posten, eller at der er sket en fejl. Så for at du kan få din vare hurtigst mligt så kontakt mig, jeg kan desværre ikke vide om posten har fået afleveret din bestilling medmindre jeg hører det fra dig. 

Jeg håber I finder det I skal bruge ellers er I velkomne til at kontakte mig - så jeg kan høre hvad I kunne tænke jer at købe, måske er der andre der er interesseret i det samme. Nye spændende ting er altid velkomne.

Med venlig hilsen

Lena Storch Hundsdahl

- indehaver af storchebarn.dk