Skip to Store Area:

Storchebarn

KNAPTÆNGER

Skal du sætte plastikkknapper, metalknapper, eller snøreringe i og har du ikke lyst til at investere i en knapmaskine? Så er det en tang du har brug for. Med tangen kan du sætte knapper i nemt og hurtigt. Husk at give knappen et godt fast tryk.

Tang til metalknapper

Montering af metalknapper, når du sætter dem i, så kan man mærke at tangen ligesom giver et lille "klik" så sidder knappen rigtigt.

Tang til plastikknapper

Når du skal sætte plastikknapper i, så er det vigtigt at du giver knappen et godt tryk. Hvis ikke du får spidsen trykket flad nok, så vil knappen falde af første gang du prøver at skille dem ad. Falder knappen af så er det formentlig fordi spidsen på knappen ikke er trykket godt nok sammen. Hvis du oplever at knappen ikke vil lukke, så er det formentlig også fordi du ikke har trykket hårdt nok. Gør du ikke det, så vil spidsen være i vejen og derfor kan de to knapper ikke trykkes sammen. Har du Prym knapper, så kan du også sætte dem i med en KAM knaptang. Knapperne er ens i størrelse og det er kun navnet der er forskelligt.

Tang til snøreringe

Med sættet med snøreringe får du lidt forskellige størrelser ringe, som du kan sætte i med tangen. Du kan selvfølgelig købe flere snøreringe, bare vær opmærksom på hvilken størresle tangen kan sætte i. Det er 7 mm, 8 mm og 12 mm.

 

Bemærk det er ikke længere nødvendigt at skifte spidsen i knaptangen. De har lavet en løsning, så det ikke er nødvendigt - dejligt.

6 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

6 vare(r)

pr. side

Sorter faldende