Skip to Store Area:

Storchebarn

ULD/SILKE UNDERTØJ

Køb 5 produkter fra kategorien og spar 5% - køb 10 produkter og spar 10%

(gælder kategorierne 100% uld, alt uld/silke og 100% silke)

 

Om uld og silkeundertøj

Uld og silkeundertøj er et fantastisk godt valg til dig, der har allergi – hvad enden du er barn eller voksen. Uld og silkeundertøj er utroligt behageligt og kan anvendes hele året rundt, men er især velegnet til hen over efterår til og med forår. Uld og silkeundertøj, sammensætningen af de to materialer i tøjet giver et utrolig godt resultat. Ren uld kan godt kradse, men kombinationen af uld og silke nedsætter markant irritationen og gør undertøjet til en ren fornøjelse. Uld og silkeundertøj har den fordel, at den har silkens evne til at slynge sig tæt til kroppen – hvilket modvirker luftlommer – og bevarer uldens egenskaber til at transportere fugt fra kroppen. Så der vil ikke være kold luft, der ligger inde ved din krop, og sved bliver ikke lukket inde, hvor den bliver kold og klam. Begge egenskaber forhindrer dig i at blive kold og fugtig, hvilket bl.a. hjælper med, at forebygge du bliver syg. Herudover absorberer silken fugt utrolig effektivt. Så ved at kombinere uld og silke, får du undertøj af materialer, der supplerer hinanden effektivt. Det giver noget fantastisk uld og silkeundertøj, der kan hjælpe med at beholde dit gode helbred. Og hvis man kan undgå en grim forkølelse, hvad enten man er barn eller voksen, så vil det jo være det bedste.

Hos Storchebarn sælger vi uld og silkeundertøj i den bedste kvalitet og naturligvis økologisk. Som tidligere nævnt er uld og silkeundertøj godt for folk med allergi, da støvmider mm. ikke kan binde sig til stoffet. Den samme kvalitet gør det mere resistent over for skimmelsvamp mm. Derfor er det ideelt til folk med f.eks. astma. Uld og silkeundertøj kan bruges hele året rundt, men når frosten bider ekstra hårdt i næsen, kan rent uldundertøj være en fordel. Vi fører også uldundertøj af 100% rent uld her på siden. Alt vores undertøj er lavet af 100% ren silke og uld – og det gælder naturligvis også vores kombination uld og silkeundertøj.

Ofte er uldundertøj kun brugt i de kolde måneder, men faktisk beskytter uld også mod stærk varme og leder sveden væk fra kroppen, uden at tøjet bliver fugtigt. Derfor kan uldundertøj sagtens anvendes hele året rundt og kan være med til at sikre, at din baby har det behageligt. Vores uldundertøj er ikke produceret kun med henblik på barnets vel, men også miljøet. Alle de produkter, vi fører, er lavet af økologiske materialer, der også lever op til GOTS-certifikationen. Social ansvarlighed er utroligt vigtigt for os hos Storchebarn. Det er derfor, vi sikrer os, at disse aspekter er i orden, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at producenterne af vores produkter vægter omtanke for miljøet højt, da dette er et af vores egne kerneområder.

Vi sælger uldtøj til alle, men ser gerne nærmere på vores udvalg af uldundertøj til babyer for både piger og drenge. Alt uldundertøjet er økologisk undertøj, høj kvalitet, god holdbarhed og i et komfortabelt og godt design.

Referencer: http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/guidersundhedogmotion/ECE445197/uldundertoej-giver-sunde-boern/

13 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

13 vare(r)

pr. side

Sorter faldende