Skip to Store Area:

Storchebarn

100% REN SILKE

 

Silkeundertøj

Når man tænker silke, tænker man blødt, glat og en fantastisk følelse på huden – men hvad med varmt eller afkølende? Faktisk er silke ideelt både til at holde på varmen og afkøle – hvilket er egenskaber, man naturligvis får af silkeundertøj. Silke er utrolig åndbart, derfor transporteres fugten  hurtigt væk fra kroppen. Samtidig formår silkeundertøj at holde sig tæt til kroppen, derved undgår man luftlommer, og der kommer ikke kold luft tæt på kroppen. Det gør silkeundertøj ideelt til både koldt og varmt vejr. Hos Storchebarn sælger vi udelukkende silkeundertøj af bedste kvalitet.

 

Silkeundertøj er allergivenligt

Ligeledes er silkeundertøj utroligt behageligt at have på, fordi det har en blød overflade. Stoffet er blødt og glat, hvilket også er grunden til, at det kan være med at give en afkølende effekt. 

En anden god ting ved silkeundertøj er, at det er perfekt til at holde din krop tør – også selvom du sveder. Det skyldes at silke absorberer næsten en tredjedel af sin egen vægt, derved kan stoffet blive fugtigt uden det mærkes. Det er med til altid at sikre dig en behagelig kropstemperatur i dit silkeundertøj. Det har også en indvirkning, at stoffet er dejlig let, derved føles det ikke tungt, selvom det er fugtigt.

Mange fabrikanter sælger silke, der indeholder polyester, men hos Storchebarn sælger vi silkeundertøj af 100% ren silke. Herudover sælger vi også produkter, der er en blanding af uld og silke, men det er stadig 100% ægte og økologisk.

Køb 5 produkter fra kategorien og spar 5% - køb 10 produkter og spar 10%

(gælder kategorierne 100% uld, alt uld/silke og 100% silke)

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.