Skip to Store Area:

Storchebarn

Handelsbetingelser

Fragt:

Alle bestillinger tillægges forsendelsesomkostninger efter bestilling. Prisen for fragten udregnes efter vægt, så du som køber får den billigst mulige pris for forsendelse. Du vælger selv hvilken form for forsendelse du vil have. Breve er den billigste metode, de koster 10 kr - dog er de ikke forsikrede og de tager lang tid.

BEMÆRK AT BREVE IKKE LEVERES HURTIGT, DE AFSENDES HURTIGTST MULIGT HERFRA, MEN POSTNORD HAR ANSVARET FOR AT FÅ DEM FREM. DET TAGER CA. EN UGE SOM BREV! 

VIL DU VIDE HVORNÅR DIN BESTILLING ER SENDT? SÅ SE HVORNÅR PENGENE ER TRUKKET, PENGENE TRÆKKES ALDRIG INDEN BESTILLINGEN BLIVER SENDT.

Du vælger selv din forsendelsesmetode. Der kan vælges mellem DAO, GLS og Postnord. Priserne varierer efter vægt. Vælger du at få sendt med DAO eller GLS med omdeling, og pakken fylder mere end, at den kan leveres med omdeling, så leveres den uden omdeling. Er nærmeste udleveringssted under 10 km væk, så vælges dette som uleveringssted. Findes der ikke et sted indenfor 10 km, så bliver du kontaktet for at vælge, hvor det passer at få leveret.

Det er altid muligt at se prisen for fragten inden købet godkendes - dette kan gøres i indkøbskurven. Der er fri fragt ved bestillinger over 500 kr (de leveres med DAO pakke uden omdeling) - Husk at du er selv ansvarlig for at vælge metoden med fri fragt - da du ellers kommer til at betale fragt.

Levering sker med Postnord, GLS eller DAO, leveringstiden er 1-4 dage, som pakke. Breve tager op til 7 dage - desværre ofte mere. 

Vi leverer til Danmark og resten af verden ved forudgående aftale.


Produktinformation:
På storchebarn oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til storchebarn via info@storchebarn.dk

Generel Information:
CVR:  31712793
Tlf:  22166162 kontaktes mellem 10.00 - 15.00
Email: info@storchebarn.dk 

Fortrolighedspolitik
Storchebarn.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Storchebarn.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Storchebarn.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Aftaler indgås på dansk.

Betaling kan foretages med Dankort, Paypal, mobilepay samt bankoverførsel. Bemærk dog, at du ved bankoverførsel ikke er beskyttet af bankernes indsigelsesordning.
Betaling med dankort foregår over en sikker forbindelse. Dine data kan ikke ses af andre. Så snart din vare afsendes trækkes pengene. Det er til enhver tid muligt for storchebarn.dk at trække et mindre beløb end det beløb angivet i bestillingen. Det betyder at ændres der i dit køb inden afsendelse så trækkes der kun det nye og mindre beløb. Der kan ALDRIG trækkes mere end det pålydende beløb på fakturaen!

De kontooplysninger du indtaster via Paypal bliver kan ikke ses af andre end Paypal. Beløbet betales med det samme og varerne afsendes hurtigst muligt - for det meste samme dag betalingen er gået ind.
Der tages ikke gebyr ved betaling på storchebarn.dk, med undtagelse af hvis man vælger at betale med paypal.

 

”Ved køb med Viabill faktura vil du først modtage dine varer, og herefter har du en betalingsfrist på XX

dage. Aftalen om betaling hos Viabill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For

fuldstændig information om Viabills vilkår og betingelser for køb med faktura, klik her: link til Viabills

betingelser

Viabill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger

udveksler Viabill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af

kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan Viabill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise

til andre betalingsformer. Viabill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i

samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med

databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på

marketingsformål.  For yderligere information om Viabill besøg www.viabill.dk. Her kan du også læse mere

om Viabills beskyttelse af personoplysninger.”

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Storchebarn pakker varerne så godt som muligt ind, skulle der ske noget under forsendelsen, så kontaktes storchebarn.dk hurtigst muligt så vi kan finde en løsning. Kommer en vare ikke frem inden 2 dage (som pakke), efter der er modtaget en mail om at varen er afsendt, så kontakt storchebarn.dk, så vi kan få efterlyst pakken hurtigst muligt. Vær opmærksom på, at hvis der vælges brevporto vil der kunne gå op til 7 dage inden din bestilling kommer frem og det er ikke muligt at efterlyse forsendelsen.

Ønskes varerne forsikrede, så vælges forsikret pakke via posdanmark, og køber betaler beløbet for denne forsendelse.


Reklamation:
storchebarn yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra modtagelse af varen på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til storchebarn i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal ske til storchebarn inden rimelig tid efter, at Køber har opdaget – eller burde have opdaget – manglen. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Reklamerer du inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger (husk derfor at få en kvittering herfor). Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen sendes retur til:
storchebarn.dk

Gabsvej 3
7490 Aulum

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@storchebarn.dk eller Lena Storch på 22166162 -  mellem 14.00 - 17.00. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

www.storchebarn.dk er e-mærke-certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis

Sagsbehandling, når du handler hos os.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

storchebarn har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for storchebarn's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og storchebarn.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for storchebarn's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
storchebarn afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.Fortrydelsesret

 

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer købt i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos storchebarn. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du modtager din vare.. Meddelelsen om fortrydelse skal gives ved at sende en mail til lena@storchebarn.dk eller på 22166162. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse vilkår.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen samtidig med, at du giver os besked om dette. Hvis du bestiller en forsendelse, hvor du har opnået fri fragt og returnerer denne til storchebarn.dk - trækkes et beløb på minimum 50 kr. og max 90 til dækning af fragten. 

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Det anbefales derfor, at du afsender det som forsikret pakke da det derved er forsikret og du kan følge din forsendelse indtil den bliver modtaget hos storchebarn.dk. Ved returnering anbefaler vi, at du bruger Post Danmark - ikke alternative pakkedistributører. Du skal sende varen sammen med en kopi af fakturaen/eller ordrenummer. Skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

OBS: Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Storchebarn.dk

Gabsvej 3

7490 Aulum

Du kan også fortryde købet ved at give tydeligt besked om din fortrydelse af købet og aflevere den personligt på ovenstående adresse,mod forudgående aftale.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med storchebarn, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer  og e-mail.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos storchebarn.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren for storchebarn.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på storchebarn er Lena Storch Hundsdahl.  
Oplysninger afgivet til storchebarn videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos storchebarn.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til storchebarn.dk via e-mail info@storchebarn.dk

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til storchebarn.dk, Gabsvej 3, 7490 Aulum,

info@storchebarn.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

 

Forbehold for ændringer:
storchebarn forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Misbrug:
Misbrug af storchebarn vil medføre politianmeldelse.

 

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation